Sober Addiction


"Csapdába esve a basszusgitárosunk drogos buliján, egy belőtt, anorexiás rongybabával a konyhában. Valahogy, nem így képzeltem el a számomra megfelelő pillanatot a szexre. Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy engem a legkevésbé sem tudott felizgatni sem a helyzet, de még a képzeletem sem, hogy mit lehetne művelni ezzel az önkívületi állapotban lévő lánnyal, aki nagyjából most egy darab szexuális húsdarabbá redukálódott."

I. rész

Brian Sinclair minden, csak nem a józanság mintapéldája. Alkoholproblémái miatt kirúgják a munkahelyéről, bajba keveredik az osztálytalálkozóján és alig van olyan napja, amikor tudja, hogy miképp került haza. Ám tékozló életmódja csakhamar átértékelést igényel, amikor részese lesz egy barátja tragédiájának. Megismeri Alex-et, a mentős lányt, akinek a támogatása némileg könnyít a józanság felé vezető rögös úton. Ám Brian a szokások rabja, így egyik függőségből egy másikba esik…


II. rész

Brian és Alex kapcsolata elmélyül, ám egy nem várt fordulat éket ver kettejük közé. Mindketten máshol keresik a válaszokat és a megnyugvást, ám egy információ, ami sorsfordító lehetne, rossz időzítéssel jár, ami által minden megváltozik. Brian-nek most szembe kell néznie a régi elkeseredettséggel és fájdalommal, miközben olyan döntéseket kell meghoznia, melyeknek sokkal nagyobb súlya van, mint eddig bárminek.

"Ekkor hirtelen felismertem a valóságot. A választ, amit talán egész végig kerestem, az őszinteségnek azt a fokát, ameddig sosem mertem elmenni magammal szemben. Ha az életedről és a döntéseidről van szó, nincs átmenet. Nincsen középút, ahol végig tudsz mindent csinálni úgy, hogy közben ide-oda dülöngélsz. Egyetlen választás van és a döntés, hogy ahhoz méltón, annak szellemében élsz-e tovább, vagy a másik oldalt választod."

_____________________________________________